luni, 14 aprilie 2008

Licitatii pentru sticle...

Adineauri am auzit la televizor ca nu stiu ce casa de licitatii va scoate la vanzare fel si fel de bijuterii (un colier se pare ca ar fi apartinut sotiei (?) lui Napoleon al III-lea) in valoare de 70 de milioane de dolari... si ma gandeam... cata risipa pentru niste sticle! Sunt curios cand s-a facut ultima licitatie de acest fel pentru sanatate, de exemplu?
Oare la noi ar prinde o astfel de licitatie? Bineinteles ca nu! La noi nu ar merge sa strangi nici 70 de milioane de lei, decat daca, intrand in grotestul joc al licitatiilor caritabile, nu s-ar cheltui mai intai 100 de milioane cu organizarea evenimentului... deoarece evenimente din acestea unde toate vedetele care poarta, numai la gat, bijuterii ce valoreaza in jur de 500000 de euro si doneaza sau liciteaza o suma totala de vre-o 250000 de euro imi fac o greata de cumpar tot platoul de lamai din piata!
Stire de interes, nu alta! Ah, stirea este cu atat mai groteasca cu cat inainte s-a dat o stire cum - minune mare! - facultatea de medicina din Cluj a achizitionat niste manechine (cred ca erau in numar de doua, adica cele prezentate) pe care se pot simula o multime de cazuri si care - din pacate (exprimarea apartine prezentatoarei) - nu erau accesibile decat medicilor, rezidentilor si studentilor din ani terminali.
Traim in Romania - iar asta ne doare!

2 comentarii:

Fimo aficionado spunea...

Să fim serioşi, păi să nu îşi scoată şi ei pârleala de undeva? Hai că or ajunge banii la cine trebuie dar îmi fac şi eu puţină publicitate între timp..nu-i aşa?

Anonim spunea...

Deci ai uitat sa amintesti ca o poza cu sotia presedintelui francez Sarkozy a fost adjudecata la pretul de 91.000$. Si nici nu era cine stie ce din Carla Bruni in poza aia.
Nudul a aparut pe net cu mult inainte... oare ce conta hartia aia asa mult? Cu 91.000$ luai imprimanta super misto si scoteai mai multe :))