joi, 24 aprilie 2008

Cu prosti si pentru prosti...

Rasfoiam exemplarul online al unui tabloid care cica e cel mai bine vandut din tara (adevarul este ca la cati prosti sunt in tara asta, nu ma surprinde) si am dat peste un articol care anunta o noua emisiune la B1 TV intitulata "Popa Prostul"... cred ca titlul asociat si cu numele televizunii respective spune totul!
Ce vreau sa subliniez este un mic fragment din articol care descrie emisiunea; fiti atenti aici: "In fiecare episod al emisiunii, o gasca formata din sase prieteni merge la biblioteca, dar nu pentru a studia, ci pentru a se distra la maximum jucand “Popa Prostu’”. Cum zic americanii :"Thumb's up!"; desi eu votez pentru "the middle finger" de la ambele maini, atat pentru producatori, cat si pentru televiziune, participanti si spectatori. Bravos! Multumim pentru sustinerea culturii! Acum duceti-va prin studio sau redactie, gasiti un perete din cel mai dur beton, faceti un semn pe el si incepeti sa dati cu teasta in semnul ala... cand v-ati facut creierul la fel de plat ca si peretele, puteti sa va opriti; oricum peretele va avea mai multi neuroni decat voi la orice ora!
Ce sa mai comentam? Mai e ceva de comentat? Nu cred... daca e sa fim sarcastici la maxim, ar trebui sa spunem ca poate asa mai afla si unii pe unde sunt bibliotecile din tara asta... din pacate, multi se vor duce acolo ca sa joace "Popa Prostu" sau sa se dedea la diverse alte activitati care nu au NICI o legatura cu studiul sau cartile.
In incheiere, un exemplu de cretinism si prostie a unora care ma indoiesc profund ca au trecut in viata lor macar pe la biblioteca scolii, nu zic de una publica!
Nu am gasit video-ul pe YouTube (poate il gaseste cineva), asa ca postez doar link-ul spre el (imi cer scuze ca va redirectionez spre o adresa a unei reviste execrabile, asa ca sper ca ma veti ierta).

http://www.click.ro/ClickVideo//ce-mai-e-pe-la-scoala

Bafta!



Niciun comentariu: