marți, 8 aprilie 2008

Se intampla in Romania

O stire preluata de pe Antena3...

"Caz şocant în Capitală. O elevă de clasa a VI-a a fost arsă pe faţă cu o ţigară de trei liceene. Motivul, spun cele trei tinere, a fost faptul că fata ar fi încercat „să-i fure” prietenul uneia dintre ele. Aşa că au trecut la treabă, pentru a linişti apele. Tatăl fetei agresate a depus plângere la poliţie, iar eleva de 12 ani a povestit că liceenele au dus-o la un punct termic de pe strada Dealul Ţugulea, unde i-au tăiat şuviţe de păr din breton şi au ars-o cu o ţigară pe obraz.
Poliţiştii le-au identificat pe cele trei minore, în vârstă de 16 ani, din sectorul 6. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a declarat pentru Mediafax că nu a fost informat de conducerea celor două şcoli la care învaţă tinerele cu privire la acest caz. Inspectoratul a cerut însă efectuarea unei verificări la Şcoala 156, unde învaţă victima, şi la Colegiul „Elena Cuza”."

Ce putem face in aceste cazuri? Ce mai ramane de zis?

Trag aer in piept si incerc sa ma abtin de la a devia prea mult de la limitele auto-impuse: Proastele lumii, daca asta credeti voi ca este important in viata, atunci aruncati-va in Dambovita si nu strigati dupa ajutor cand va innecati!!! Cat de idiot sa fii sa faci asa ceva si pentru un asemenea motiv??? Stati mai bine acasa, dati-va cu capul de pereti si ascultati cum suna vidul din bostanul ala de-i ziceti cap!

Asta-i tara in care traim; asta-i Romania pe care unii incearca sa o ridice in slavi sau sa o schimbe in bine. Din nefericire pentru visatorii creduli, asa este realitatea. Educatia nu mai conteaza, limitele bunului simt nu mai conteaza cat despre faptul ca poti distruge viitorul unei alte fiinte umane printr-un gest care striga "SUNT PROASTA!!!!" prin fiecare por, nici nu se mai poate discuta...

Ce credeti ca veti obtine? Inafara de a va defini ca fiinte ratate, niste elemente anti-sociale care trebuie eliminate sau ocolite cu orice pret, ce ati realizat? Afirmarea pe internet, la capitolul: "Si altii... care ar trebui sa dispara".

Felicitari! Ati reusit sa dati inca un exemplu din capitolul "Nu noi am inventat prostia, insa am dus-o la rangul de arta!".

Niciun comentariu: