luni, 21 aprilie 2008

De data asta...

De data asta, a condus sotia... si unii au scapat... nu in sensul ca pe restul nu i-am ratat, ci in sensul ca data viitoare s-ar putea sa fiu eu la volan si sa nu mai pun frana... numai asa, de-al naibii ca m-am enervat...
De ce spun asta? Uite de ce... Am plecat in jur de ora 19:15 de la fostul Rothmans... si in dreptul statuii Radu Stanian, un cretin, dobitoc si imbecil de porc si tampit, cu o masina nesimtit de mare si de urata (cred ca era un Mercedes, dar nu bag mana in foc, ca l-am vazut din lateral si nu aveam nici ochelarii), avand numarul PH 40 APR la masina, dupa ce ca ocupase jumatate de intersectie cu masina lui, a iesit in mijlocul intersectiei, de pe drumul FARA prioritate, incet ca un melc, vorbind si la telefon, desi ne VAZUSE ca veneam spre el, de pe drumul CU PRIORITATE! Daca sotia nu frana, il luam pe jumatate... iar din spatele geamului, INCA vorbind la mobil, tot el era cu gura mare. Stimabile, data viitoare franez in tine! Nu-mi pasa daca te fac pulbere si mai casapesc inca trei cu tine in masina! Te iau drept in plin si te fac istorie! Daca esti asa de nesimtit de porc si de cretin incat sa iti permiti sa fii asa de imbecil, atunci meriti sa mori fratioare! Si te ajut cu placere!
Iar acum trecem la imbecilul numarul 2, la interval de 5 minute... eram pe strada care trece pe langa parcul de la sala sporturilor si care se intersecteaza cu strada pompierilor... un cretin intr-un Volkswagen Golf, cu numarul BH 85 KLT, ne depaseste in scurt desi loc de depasire nu prea era, fiind masini parcate pe ambele parti (in strada mai mult) iar apoi, dupa ce face virajul la dreapta, viraj fara vizibilitate, OPRESTE brusc si vireaza stanga, fara sa semnalizeze, aproape dand peste un biciclist care circula normal pe celalat sens. Tati, daca esti prost si te doare, te ajutam sa scapi de suferinta! Ai grija insa data viitoare sa fii intr-un loc nemarcat, izolat si pe unde nu trece nimeni... ca sa fie clar vina ta si sa scapam de prea multe acte.
Cretini din astia intalnim in fiecare zi pe drumuri... deunazi ma intorceam de la Bucov si chiar la intrarea in Ploiesti, aproape de pod, un taximetrist cu un Seat Leon rosu cu numarul PH 54 *** (nu mai tin minte exact literele) se intrecea si isi facea sicane cu un Jeep Wrangler cred sau un Ford (model mai vechi) taind benzile cate trei odata, intrand pe contrasens si punand frane bruste, punand in pericol viata celorlalti participanti la trafic. Daca cineva gaseste taxi-ul si mai ales reuseste sa identifice si jeep-ul, ii ofer imaginatia ca libertate sa faca ce i-o dori la jeep-ul aluia dar sa se asigure ca acel cretin nu va mai circula vreodata!
M-am saturat sa vad oameni nevinovato calcati pe trecerea de pietoni de cretini cu masini puternice si care nu au frica si respect de nimic!M-am saturat ca in momente din asta sa nu fie nici un politist pe strada si nimeni sa nu faca nimic! Garcea e prea destept ca sa-l mai folosim ca denumire pentru voi, gainari cu caschete! NU SUNTETI BUNI DE NIMIC!!!!
De atatea ori era sa fiu omorat de cretini care nu respecta regulile, in FATA politistilor, iar acestia nu au schitat nici macar un gest! Fratilor, sa nu va mirati daca incepe lumea sa va vaneze pe strada, nu de alta, dar cu vestele alea sunteti tinte perfecte! Poate asa o sa-i mai opriti si pe altii, nu doar pe aia cu Dacii mai vechi, care "ie" posibil sa nu aiba chiar atatea relatii (pentru exemplificare va invit sa urmariti activitatea celor care opresc masini in sensul giratoriu de la Billa... am stat odata oeste drum 2 ore - eram intr-o vizita - 7 dacii oprite... nici o masina straina desi treceau fluierand pe langa ei... 80 km/h cred ca era mica viteza...)...
Traim in Romania... iar asta ne doare! Rau!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai dureros este ca, de cele mai multe ori ... astia din mertzane, chiar daca poarta intreaga vina a unui eveniment neplacut, scapa fara nici un fel de pedeapsa.
Stii cat de usor se pot pierde procesele verbale ? Dar ... stii cat de usor se "aranjeaza" procesele verbale inca din momentul initial al crearii lor ?
Stii ce frumos te poate santaja un POLITAI, urmarind sa iei vina asupra ta, doar ca sa scape cimpanzeul din mertzan ?

Daca nu stii... te invit la o bere (fara alcool pentru mine) sa iti povestesc... din propriile experiente. (ah ... si nu ... nu am mertzan)

Ahriman spunea...

O bere suna bine... sau un ceai, daca sunt cu masina... Cat despre Politia Romana... aoleu, cate se pot spune!!! E trist, dar adevarat! La un studiu sumar, s-a dovedit ca in Romania cele mai corupte adminsitratii sunt Justitia si Politia... ce sa mai comentezi?

Fimo aficionado spunea...

Toţi tâmpiţii ies pe şosele. Trebuie să ai grija de tine, pentru că nimeni altcineva nu o va face pentru tine.