vineri, 11 aprilie 2008

Copii cu copii...

Iau o mica pauza de la "Epopeea gropilor din Ploiesti" si fac o referire atat la un articol de-al meu publicat cu ceva vreme in urma cat si la o idee pe care tot incerc sa o fac auzita si pe care sa o auda atat cei care vor fi pomeniti in randurile urmatoare cat si parintii acestora... Limbajul va fi mai dur si, intr-un fel, la nivelul puterii de intelegere a celor la care fac referire...
Intamplator, dupa ce am ajuns acasa de la sejurul fotografic al gropilor din cartier, am auzit la Prima TV parca (nu fac reclama, ca oricum toate posturile din Romania sunt catastrofa) o stire despre fetele (nu pot sa le zic femei ca ar fi o blasfemie) care ajung mame la 14-15 ani... iar cei de la Prima vor face o emisiune incepand de pe 13 sau 15 aprilie despre acesti "copii cu copii"... La inceput mi s-a parut o goana ieftina dupa stiri de senzatie (iar partial asa este) insa apoi m-am gandit ca poate, intr-un fel macabru, arunca un semnal de alarma... desi o astfel de emisiune ar fi trebuit facuta cu largul concurs al Ministerului Sanatatii si nu de o televiziune care are jumatate din timpul de emisie ocupat cu emisiuni de scandal si prost gust.
Mi s-au suit piticii pe creier... si am inceput sa injur...
Pai bine ma, mama voastra de nenorociti, acum va gasiti? Nu mai aveti stiri cu cretini care se sinucid ca i-a parasit iubita sau cu din astia care dau in cap la pensionari sa le ia bruma de pensie ca ei au nevoie de bani de droguri? Cand s-a tras prima data semnalul, unde erati? Faceati caterinca de Guvern si politica de rahat din Romania, de simulacrele astea de vedete ce reprezinta idolii de ceara ai generatiei de azi de mame la 15 ani si fluturati tatele unora care de-abia facusera 18 ani pe la televizor in diverse emisiuni...
Unde sunt emisiunile de educatie medicala, ce sa mai zic sexuala? Unde sunt programele de informare a publicului? Unde este implicarea voastra de stiriste ce se prostitueaza ca sa prinda un post mai bun sau un salariu mai mare si care lacrimati acolo, in coada ochiului si la prostirea telespectatorului, in timp ce va ganditi ce haine la moda sa va mai luati sa cu cine trebuie sa va culcati ca sa aveti avantaje? Unde sunt toate astea, mama voastra de petarde?
Petarde sunt si astea de ajung sa va faca voua subiecte de stiri... fiindca cat de prost sa fii sa iti incepi viata sexuala asa de devreme, cat de proasta sa fii sa nu folosesti metode adecvate de contraceptie, sa nu ai nici cea mai mica idee sau intentie de a te informa despre asa ceva si, mai ales sa cazi la vrajeli de genul" Nu-mi place cu prezervativ; daca ma iubesti o sa o facem fara; lasa ca o sa ma retrag la timp; cate zile au trecut de la perioada? Esti in siguranta; nu ai cum sa ramai insarcinata; senzatia este mai tare asa...etc;:.
Ajungand la vrajeli... bai cretinoizii lu' tata ce va dati macho si va place sa o faceti cu minore si din aste fraiere sa puna botul la idioteniile voastre... cata minte de vierme beat puteti sa aveti incat sa profitati in felul asta? Voi credeti ca sunteti tari? Sa vedem cat de tari o sa fiti cand o sa va alerge politia sa va bage la parnaie pentru corupere de minori, pentru viol, asta daca nu va prind parintii fetelor alora de le-ati distrus orice urma de viitor...
Va dati mari pe cate le-ati frecat in scara blocului, nu? Am o surpriza... daca s-a frecat cu voi, sigur a mai facut asta si cu altii... iar acum medicii au dreptul de a-si alege pacientii... si in curand pe astia ca voi care duduie de prostie o sa-i evite sau, eventual foloseasca pe post de cobai cand o sa va prezentati su socoteala in mana ca s-a umflat, ca-i verde si ca ustura... A, si asta e partea vizibila... Partea invizibila e aia care va omoara, sifiliticii, blenoragicii, hepatiticii si HIV-istii cretinului absolut ce sunteti!
Traim intr- tara de idioti si cretini ce nu inteleg decat sa-si lase instinctele sa zburde in voie si sa innece neuronul ala singuratic si bolnav din bolovanul ala ce-i spun cap in fumuri de tigara, droguri si alcool si care se trezesc apoi ori dupa gratii, ori cu plodul in brate, ori la spital cu perfuzia in vena si intrebandu-se daca omul in alb e medic sau Sfantul Petru, ori intr-un sant murdar, plini de pamant, scuipat si propriile deseuri, cu acul in vena, traind cu ultima suflare ultimile imagini iluzorii ale unei vieti ce ar fi putut fii.
Trezirea Romania! Trezirea, generatie tanara si ratata! Duceti-va la parinti, cereti-le sa va dea o palma si sa va spuna: nu stii nimic despre viata. Stai aici si hai sa-ti spun cum este ea cu adevarat! Altfel veti ajunge la stiri, fie drept dungi rosii intinse pe astfalt, fie drept subiect de emisiune de senzatie, unde nimanui nu-i va pasa de voi ci doar de rating-urile pe care le obtin.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Apropo, "bruma de pensie" in unele orase e mai mare decat salariul mediu pe economie.

Ahriman spunea...

Nu neaparat in unele orasa cat la unele persoane...
Dar asta e Romania cea de toate zilele... Traim in tara asta si ne doare! Rau!

Anonim spunea...

foarte bine punctate ideeile, bravo :)

Ahriman spunea...

Din pacate, mai e fooooarte mult nu pana departe, macar pana la primul pas... prostia a fost dusa la rang de arta la noi...

Anonim spunea...

adevarat.. real, din nefericire. mi-a palcut articolul, chiar daca limbajul e unul mai "Diferit".. dar poate asa trebuie vorbit, pe limba lor..

Anonim spunea...

ai inceput bine, dar pe parcurs ai mai scapat ideea. da, sunt cu totii niste cretini, pana la urma, dar acorda'le circumstanta atenuanta ca nu au devenit asa prin voia lor.
nu poti sa cresti un copil (sunt parinte) asteptandu'te ca el, cu de la sine initiativa si putere, sa se auto-educe. trebuie sa ai MULTA rabdare, cam de doua ori cat pana la New York si inapoi. si la fel, nu poti sa educi un popor asteptandu'te ca el, cu de la sine initiativa si putere, sa se civilizeze si sa se indrepte.
din punctul asta de vedere, idiotii care conduc orice in romania (guverne, posturi TV sau ziare) sunt toti o apa si un pamant. pentru VW'ul Golf si vila in Pipera ii vand si pe ma'sa si pe tac'su... si tin un popor intreg in prostie pentru ca un popor prost voteaza cu cine vor ei. sau cu cine trebuie. ceea ce pana la urma e tot aia.
nu stiu daca e nimerit sa te iei de pateticii micro-sexuali, cu boli sau cu creierul cat Mazare. aia oricum nu citesc blogul tau. ma rog, poti sa o faci, nu te acuz si pana la urma articolul in felul lui e scris bine. problema e ca "pestele de la cap se'mpute", asa ca hai sa ne uitam cu totii de unde vin bolile romanilor si, pe cat posibil, sa incercam sa lucram la chestia asta.
desi mi'e teama ca e prea tarziu... a doua generatie de printese-de-scara-de-bloc e pe cale sa'si inceapa maturitatea sexuala.