vineri, 11 aprilie 2008

Bordurile din Ploiesti...

A fost mare veste in targ: s-au pus borduri in Ploiesti! Oare o fi un zvon? Oare a trecut Superman? Sa fie o iluzie? Un vis frumos? Si lumea a iesit sa vada minunea... Unii au zis: Uaaaau! Ia uite ce frumoase sunt! Ei da... acum stiu unde se termina trotuarul... nu mai pot sa urc caruciorul cu copilul, dar uite ce noi si colturoase sunt! Altii s-au uitat in jur cu mirare si au inganat:...dar, unde sunt? Ca am auzit un vuiet insa nu vad nimic... Iar ceilalti au raspuns: cum unde? Uite aici! Si au coborat de pe trotuarul cel "frumos" si cenusiu si... au calcat direct in groapa!
Dragii mosului, s-au pus borduri in Ploiesti... si uite cum... sa va arate taica... cateva exemple din zona Baraolt.









Episodul urmator va fi un intermezzo: vom mai zice ceva de borduri si vom continua cu minunatiile naturii romane: gropile din asfalt!!!
Multumim pe aceasta cale Primariei si firmelor care s-au ocupat de aceasta minune arhitectonica numita "borduri la trotuar" care ne-au tinut in priza si cu emotii timp de mai bine de 8 luni!
Sa traiti bine!!!
Cine doreste sa foloseasca aceste poze mai departe, pe bloguri, pe site-uri sau prin ziare le dau permisiunea cu draga inima si le pun la dispozitie fotografiile si in format mai mare, cu o singura conditie: sa fie mentionata sursa (adeca eu si acest blog).
Va multumesc!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Hei, am recunoscut gropile! Si eu locuiesc pe strada asta :)))))))))!

Ahriman spunea...

Eheee, un vecin suferind... urmeaza strada Minerva!