vineri, 11 aprilie 2008

Borduri si gropi... epopeea continua

Dragii mosului, v-a fost dor de mine? Iata ca nu intarzii sa raspund setei voastre dupa exemplele bunatatii si darniciei Primariei fata de locuitorii acestui oras minunat si, din ciclul "Aici sunt banii dumneavoastra!" (sa traiesti bine, Basescule! Pupa-ti-as chelia!), prezentam urmatoarele imagini ale avantului tehnologic din acest Ploiesti de secol 21!
Atentie, urmeaza imagini socante, nerecomandate minorilor, cardiacilor si posesorilor de masini!

Toata lumea stie complexul Baraolt, nu? Iata drumul spre el... borduri noi si faine... aveti grija la carosabil insa...




Cum trecem de Baraolt, intram pe strada fara nume (nu am vazut nici o bazaconie din aia patrata cu margine verde pe care cica scrie numele strazii) care trece prin spatele Pietei Vest (ce loc mirific plin de verdeata si bunatati... avem si din alea cu fuste mai scurte decat latimea fularului meu... trec de obicei pe la orele pranzului in drum spre scoala). Arata frumos strada, nu?


Sa privim mai de aproape atunci...








Inspirat saraca tanti, sa traga de sacosile alea, incercand sa se cocoate pe minunatele borduri ce dau stralucire acestui oras...


Vreti sa treceti pe aici? Luati mai intai o groapa...


Si asta a fost una bucata strada ce are cam 500 de metri... nu am prezentat toate imaginile ca ne apuca dimineata...
Urmeaza mirifica strada Minerva, unde asfaltul neciobit este o adevarata raritate ce ar trebui protejata prin lege si unde sunt situate... eh, nu stiu, doar vre-o 5 scoli...
Multumim pe aceasta cale Partidului si Romaniei Socialiste... ah, stai, pe atunci aveam drumuri mai bune... dar cu borduri din alea proaste... Nasol!
Multumim atunci Primariei, Guvernului si Presedintiei si ii anuntam ca mai avem drumuri fara gropi si le uram, tot vorba cantecului: "Luati ciocanul, luati pickhammer-ul..."... si aratati-ne drumul spre service-ul auto!

3 comentarii:

Cora spunea...

Stii ca s-a dat o regula acum ca politistii sa numere gropile de pe strazi, sa faca raport cu numarul de gropi pe fiecare strada si apoi sa cheme primaria sa asfalteze :)). Ce dragut nu? Idee romaneasca.
Eu merg cu metroul oricum, unde nu sunt gropi, dar se arunca oamenii pe sine... Peste tot trebuie sa fie ceva. (Nu da click pe blogul meu ca n-am nimic nou ca sa stii :)) )

Ahriman spunea...

Mai intai va trebui sa-i invete pe politisti sa numere, apoi vom vedea daca vor fi in stare sa numere si gropile...

Fimo aficionado spunea...

:)) Aş vrea să o văd şi pe asta...să umble cu carneţelele după ei.."Hmm..deci una, două trei.....treizecişinouă....Alo, Şefu, păi nici nu am ieşit de pe strada noastră încă..."
Mai bine i-ar pune pe consilieri să meargă pe strada asta să vedem, le place?