luni, 7 aprilie 2008

Atentie, circula cretini!!!

Astazi a fost Ziua Mondiala a Sanatatii, desfasurata sub sloganul (idiot dupa parerea mea) :" Sa ne protejam sanatatea de incalzirea globala". Voluntarii (si trebuie sa subliniez ideea de VOLUNTARI) Crucii Rosii Prahova au fost prin oras si prin UPG distribuind pliante de informare si avertizare privind tabagismul, alcoolismul si consumul de droguri... Detalii despre cum s-a desfasurat aceasta actiune voi posta un pic mai incolo...
Deocamdata vreau sa mentionez ca in peripluul nostru prin acest "minunat" oras ai carui locuitori ar trebui stersi de pe fata pamantului, milogi si idioti cu totii (chiar daca unii vor face caz de asta si vor spune ca m-am inclus si eu aici, recunosc... sunt idiot - nu din aceleasi motive ca idiotismul genetic al altora - ... dar eu macar am avut puterea de a recunoaste)... am intalnit si cretini - cretini, da' multi! Si majoritatea erau reprezentanti ai acestei generatii "revolutionare", generatie care SIGUR va reusi sa distruga si ultima bruma de cultura ce mai exista acum!
Din pacate, am reusit sa obtin doar imagini partiale sau aproape neconcludente ale acestor... elemente... cretine... dar chiar si asa le voi reproduce aici.
De ce ii consider cretini (si nesimtiti pe deasupra)? Fiindca, dragii mei idioti si nesimtiti, macar daca tot ati facut diverse comentarii rautacioase, deplasate si total nefondate la adresa voluntarelor si a Crucii Rosii, puteati sa aveti bunul simt sa cititi pliantele alea (sau era prea greu sa puneti literele una dupa alta incat sa formeze cuvinte?) nu sa le aruncati la 5 secunde dupa ce v-au fost inmanate, in vazul voluntarilor si pe domeniul public, pe spatiul verde!
Urmeaza imaginile:











Daca cineva ii recunoaste pe cretini si poate sa furnizeze numele lor, ii rog sa o faca... Iar pentru cine ii cunoaste: daca nu stiati, indivizii astia sunt cretini!!!
PS: Individul din ultima imagine a luat fluturasul cu mana drapta si intr-o fractiune de secunda l-a trecut in mana stanga si l-a mototolit, cu voluntarii chiar in fata lui.

5 comentarii:

Anonim spunea...

eu am impartit in UPG pliante... si s-a intamplat sa gasesc specimene care sa faca misto... de gestul nostru(al voluntarilor)sa ne ia in ras ca ne pierdem vremea degeaba, ca altceva n-avem ce face... o fata chiar mi-a cerut mai multe pliante spunand ca stie cum e sa faci promotii....deci clar..lumea habar nu are ce e crucea rosie...si mai ales voluntariatul ...trist.... ce as mai putea sa zic...am vazut de multe ori faza cu mototolitul pliantului in fatza mea..azi am avut noroc si n-am vazut:))azi am vazut doar pliante pe jos :(

Ahriman spunea...

Traim in Romania... iar asta ne doare! Rau!!!

The FwoRD spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
The FwoRD spunea...

pe ultimu' tip CRED ca il stiu .. si-atat :) . Daca ma intrebi pe mine , e vorba de un gest reflex , ca atunci cand ti se intinde ceva tu sa vrei sa-l iei chiar daca ai sau nu nevoie de acel lucru. abia mai apoi iti dai seama daca vroiai sau nu sa il iei, daca aveai sau nu nevoie. pe asta se bazeaza impartitu fluturasilor .. Si mi se intampla si mie , daca nu-s atent sa iau din greseala cate o prostioara d-asta.. e drept ca astept sa ma departez 20 de metri pana sa mototolesc/arunc fluturasu.

PS- scuze de comentariul anterior.. gresisem niste cuvinte.. (obosit)

Ahriman spunea...

Noi incercam sa informam despre lucruri reali si letale, la o adica... macar din curiozitate sa-si fi aruncat privirea pe pliant... ca nu eram de la partide sau dadeam informatii despre baruri... Eram de la Crucea Rosie si era Ziua Mondiala a Sananatii... Dar unii nu isi aduc aminte despre asta decat cand ajung victime ale propriei ignorante si dau vina pe medici ca nu ii fac bine...
Cat de bine sa te fac eu dupa ce tu ai fost idiot si ti-ai facut ficatul si creierul praf cu alcool, tutun si droguri? Noi am vrut sa te avertizam, dar tu ai decis sa arunci pliantul... E problema ta de-acum...