sâmbătă, 10 mai 2008

Marius Tuca si "masturbarea bloggerilor"...

Se pare ca cineva l-a calcat serios pe coada pe nea' Marius Tuca de s-a gasit sa faca niste afirmatii total nelalocul lor, precum cele din titlu, categorisind o pleiada de scriitori sau "jurnalisti fara legitimatie" dupa afirmatiile unuia sau altuia si dupa ceea ce scriu sau comenteaza acestia pe blogurile personale.
Nu am stat sa studiez fenomenul in profunzime, insa articolul domnului Tuca, editorialul din Jurnalul National loveste in multi oameni care nu au nimic de a face cu pozitia sau opiniile unor bloggeri mai cunoscuti ca Zoso sau Arhi.
Cred ca ar fi mai bine ca domnul Tuca sa incerce sa nu generalizeze pornind doar de la cateva "jurnale online" si posesorii lor si sa studieze oleaca blogosfera romaneasca, deoarce unii chiar incearca sa schimbe ceva si sa atraga atentia asupra unor probleme ignorate sau nestiute si nu incearca doar sa faca trafic si sa castige bani din reclame.

10 comentarii:

Anonim spunea...

daca bloggerii sunt onanisti, tuca face blow job in fiecare zi lu' voiculescu

Lukyano spunea...

daca el eticheteaza o categorie de persoane dupa ce pretinde ca ar cunoaste 2 din ei, e un mare ratat...

Anonim spunea...

Ce tare e Tucă. Dă primul cu piatra, nepătatu' lu' tata. Mi-am adus aminte, nici eu n-am legitimaţie deşi prestez în vreo trei instituţii de presă.(mersi Ahriman, noroc cu tine)

The FwoRD spunea...

Nu comentez parerea lu' nea tuca.. problema lui si problema cui se uita-n orificiul lui bucoanal. Da' a observat cineva ca in tot articolu' ala are un singur PUNCT (adica 2 fraze ??). Vi s-a parut usor de urmarit articolul ? eu pe la mijlocu articolului ramasesem fara aer chit ca citeam in gand.. da' deja pierdusem ideea initiala..

Ahriman spunea...

Plus ca repeta cuvantul "bloggeri" de nu-stiu-cate ori, de incepe sa te ia ameteala... din pacate pentru el, nu apare pe prima pagina la Google Search ;)

Liz spunea...

Cred ca articolul lui Tuca loveste in cei care merita sa loveasca si mai cred ca e scris in autoaparare la neghiobiile unora... si lasand masturbarea, onanismul, ramele si alte cuvinte folosite... editorialul are mult adevar in el... cititi, analizati... si recunoasteti macar in sinea voastra in care din cuvinte va regasiti... si totusi nu spune toti bloggerii... spune cei mai multi... si nu jigneste cu toate cuvintele ci doar cu cateva si doar pe cei care i-au primit cuvintele asa cum a sperat el...
Pacat de cuvinte urate, cearta online si o generalizare fara rost... Sa-si vada fiecare de blogul/ziarul/jurnalul/emisiunea/viata lui ar fi cel mai bine...
A scrie ca te certi despre ce scrii poate sa sune ca te certi doar ca sa ai ce scrie (si pentru cine logic)

Liz spunea...

si nu intentionez sa supar pe nimeni si nici sa generez alte cuvinte urate...

Ahriman spunea...

Nu superi pe nimeni si orice comentariu e binevenit... Sunt bloggeri care merita un pic urecheati si care se cred dumnezei pe pamant (se pare ca si eu sunt acuzat de asa ceva...) insa cum spuneam, mai bine dadea si niste exemple desi atacul la persoana nu se cade... stilul articolului loveste insa in multi, aparent "nedemni" de calitatea jurnalismului lui Tuca...

Liz spunea...

Am vazut reactiile de pe blogurile vizate cred... si-s multe... dar mi-a placut articolul tau care il atinge pe Tuca atat cat trebuie in orgoliul, mandria si valoarea jurnalismului sau... dar si pe altii care au material de scris injuraturi cateva luni...

FunInTheSun spunea...

nu mai vrem tuca ! ne face rau !