sâmbătă, 3 mai 2008

Cu ce se preocupa Ministerul Sanatatii...

Recent zaboveam pe site-ul Ministerului Sanatatii si am observat cu surprindere niste comunicate de presa "interesante"...





Frumoase stiri de interes public... ma mir ca nu ne-au spus si de cate ori s-a dus la toaleta si cu care mana s-a sters la fund (ca de folosit sigur a folosit hartiile cu drepturile medicilor, programe bune de sanatate si ceva util pentru sistem).
Traim in Romania... iar asta ne doare! Rau!


Un comentariu:

Anonim spunea...

Chiar nu ma intereseaza, sincer. Ma intreb cum se poate simti bine Ministrul Sanatatii daca se gandeste la cum stau lucrurile in sistemul medical. Este absurd sa dai sute de euro spaga pentru a fi tratat cu putina consideratie, decenta si bun-simt. Ma intreb de ce se fac medici acesti nenorociti, daca scopul lor nu este sa trateze, ci sa scoata si ultimul leu din buzunar pentru niste servicii pe care sunt platiti (prost, ce-i drept) sa le procure. Este o rusine si o bataie de joc la adresa drepturilor fiecarui om de a fi tratat cu respect si de a beneficia de ajutor medical corespunzator atunci cand este nevoie. Nenorocitii. Asta ii intereseaza pe ei sa ne transmita, ca a plecat la naiba in praznic Ministrul Sanatatii. M-ar interesa actiunile lui daca acestea ar fi masuri drastice impotriva incompetentilor care lancezesc in spitalele noastre. Ce m-am aprins acum iar.