duminică, 11 mai 2008

Asa fotbal, asa suporteri...

... sau invers? Pe scurt, inaintea meciului U.Cluj-CFR, patru tineri l-au batut pe un jandarm pana l-au bagat in spital... "Jandarmul Gabriel Romulus Oşan a fost bătut miercuri, înainte de începerea meciului dintre "U" şi CFR, de către patru suporteri ai Universităţii Cluj. Paul Stanciu l-a lovit cu o cărămidă, iar după ce a căzut, următorii suporteri l-au lovit cu picioarele în cap." Motivul: erau beti. Si mai interesant: unul din ei era minor, iar ceilalti de-abia aveau de un an doi buletin.
Frumos nu? Iar lucruri din astea se intampla mereu; care o fi cauza? Prostia crasa, nesimtirea si incultura... handicapul mental deja e prea frumos spus... ce or crede ei ca obtin, nu o sa inteleg niciodata... insa de multe ori ii inteleg pe jandarmii aia de mai intra in ei si bat la suporteri ca la fasole... Daca nu stiti sa va bucurati de un eveniment sportiv ca atare, meritati bataie! Fara dubii...
Dar la o tara unde alde Becali, Borcea, Pinalti si altii ca ei sunt patroni de cluburi, ce sa mai ceri?
Poate o petitie la UEFA sa suspende cluburile romanesti vreo 5 ani din cupele europene...

Sursa: Mediafax

3 comentarii:

Anonim spunea...

Jalnic, dureros, dar din pacate adevarat!

Fimo aficionado spunea...

"Bine" că am copiat şi noi ceva de la suporterii din afară. Cum ajungem să copiem de fiecare dată numai părţile rele, nu ştiu. Ce minte trebuie să ai să faci aşa ceva?

Ahriman spunea...

Lumea zice de obicei: "uite ca si la altii se intampla" si ii dau exemplu pe celebrii "hooligans" din Anglia care se caftesc intre ei inainte de meciuri sau mai au ciocniri cu fortele de ordine din cand in cand... sunt insa cateva mici diferente:
1. La meciuri, aia stau cuminti si canta si-si sustin echipa chiar si in momentele dificile (nu injura jucatorii, ii ameninta ca-i iau la bataie sau isi baga ce n-au in toata lumea)
2. Echipele englezesti au fost suspendate ani buni din cupele europene in urma unor incidente regretabile
3. Anglia are doua echipe in finala Ligii Campionilor si a avut trei in semifinale...
Mai comenteaza careva?